25th Congress of Neurology & Clinical Electrophysiology Of Iran May 1-4 , 2018 (11-14 Ordibehesht 1397) Olympic Hotel, Tehran, Iran

Headache: Teaching Course

Tuesday May 1


Main Hall 14:00-16:00

Chair: Dr Hossein Pourmahmoudian Dr Masoud Rahmat, Dr Aliasghar Okhovat Time Title Speaker Duration 14:00-14:30 Facial pain, eye, nose and sinus headache Dr Hosein Ansari USA 30 min 14:30-15:00 Treatment of migraine headache Dr Mansoureh Togha 30 min 15:00-15:30 Headache during pregnancy and breast feeding Dr Seyed Hassan Paknejad 30 min 15:30-16:00 Botulinum toxin treatment of neuropathic pain Dr Bahman Jabbari USA 30 min

 

Wednesday May 2

Headache: Lectures Hegmataneh Hall 11:00-13:00 Chair: Dr Hossein Ali Ghelichnia, Dr Ali Roodbari, Dr Abbas Ghorbani, Dr Ali Masoud Time Title Speaker Duration 11:00-11:15 Temporal arteritis Dr Hossein Ansari USA 15 min 11:15-11:45 Vascular headaches Dr Elham Jafari / Dr Fereshteh Naderi 30 min 11:45-12:00 Update on cluster headache Dr Fariborz Khorvash 15 min 12:00-12:15 Short lasting headaches without autonomic feature Dr Samaneh Haghighi 15 min 12:15-12:30 Headache during sleep and on awakening Dr Mohsen Foroughipour 15 min 12:30-12:45 Update on treatment of chronic Migraine Dr Naser Givechi 15 min 12:45-13:00 Cervicogenic headache Dr Farhad Assarzadegan 15 min

 

Botulinum injection in Headache and Neuropathic pain-workshop Class 1 Moderator: Dr Mansoreh Togha 16:30-18:00 Dr Bahman Jabbari, Dr Hossein Ansari USA 90 min
Break 16:00-16:30

Friday May 4

11:40-11:55 Headache in elderly Dr Zahra Vahabi 15 min

12:45-13:00 Dietary supplements, vitamins and minerals in the treatment of headaches Dr Zeynab Ghorbani 15 min

Full program is available on:

http://www.iraneurologycongress.com/Default.aspx?PageID=64

25th Congress of Neurology  & Clinical Electrophysiology Of Iran May 1-4 , 2018 (11-14  Ordibehesht 1397) Olympic Hotel, Tehran, Iran